Vi er

– En fleksibel Forumteatergruppe der blev dannet i år 2000 af blandt andet Peter Frandsen, der har 25 års undervisnings- og kursuserfaring. Peter har desuden i en periode på 10 år undervist i kommunikation. Han er uddannet drama og erhvervsdiplomleder.
Forumteatret har desuden tilknyttet konsulenter og skuespillere, som indgår i de forskellige opgaver som vi påtager os.

Peter Frands
en, initiativtager 
“Jeg har i mange år virket som konsulent inden for områderne kommunikation, konflikthåndtering og stress. Interessen for forumspil og forumteater har fulgt mig lige siden jeg var ung, og jeg har brugt og udviklet forummetoden sådan så den er ideel til organisatoriske forbedringer.

Drivkraften bag mit arbejde og min livsfilosofi er, at mennesker kan blive mere skabende og intuitive. Forummetoden er et godt redskab til at opnå det.

Som grundlag for min livsfilosofi ligger værdierne om at leve så fleksibelt og kompromisløsts som muligt. De handlinger, der knytter sig til disse værdier, er at arbejde med det, der giver allermest livskvalitet og glæde. Jeg oPeter_Frandsenplever med denne holdning, at jeg med glæde står til rådighed i at hjælpe andre med at finde deres egen livsfilosofi.”

 

 

Personer, der er tilknyttet Forumteatret
Vi har et netværk af forumskuepillere og instruktører:

Forumteatrets netværk
Vores netværk er omfattende og vi caster ofte (forum)skuespillere der passer præcist til de karakterer vi søger efter. Vi træner også spillerne i den forummetodik vi bruger.

Forumskuespillere:
Foruminstruktører: Instruktører: Projektmedarbejdere
-Britta Thøgersen Toft
-Jacob Nienstaedt
-Christian Hjort-Sofie Allhøj
-Line Skytte
-Amira Jensen

-Pernille Hilgart
-Azam Javadi
-Maria Lohmann

-Alexander Javadi
-Thomas Guldberg Madsen
-Christian Hetland

-Lars Romild
-Christina Bornemann
-Peter Frandsen

-Britta Thøgersen Toft
-Anna-Maria Møller

-Peter Frandsen -Charlotte Lembourn
-Josefine Kia Frandsen